top of page
Image-empty-state.png

Jokata

Анатоли Джоков

0898 685 341

Facebook
Instagram

Анатоли Джоков-Джоката, занимава се с брейк танци от средата на 90-те години. Първоначално черпи информация и трупа знания от по-големите break dance танцьори в България, както и от видео касетни записи, които достигат до него.
Посещавал е workshop-и и семинари на доказани имена като: bboy Ken Swift, Mr. Wiggles,bboy Maurizio a.k.a DJ The Next One, David Colas, bboy Focus, bboy Lil John Havikoro crew и други!
Взима участия на състезания и фестивали, както отборно, така и индивидуално в София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Смолян, Сливен, Ямбол, Плевен, Видин, Благоевград, Шумен, Пазарджик, Монтана, Дупница, Русе, Силистра и Белене.
Многократно е представял страната си и на чуждата сцена: Англия, Германия, Гърция, Унгария, Сърбия, Румъния и Испания. От 2007 година започва сериозно да преподава брейк танци на малки и големи, а от 2009 година се занимава и с организационна дейност на състезания по брейк денс и олстайл, като BreakFusion, All Style Battles, Battle after Saint Valentine`s day, Battle beforе Saint Valentine`s day Bboy & Bgirls Battle Sofia, Битки под тепето - Пловдив.
През 2017г получава за рожденния си ден подарък грамофон и до няколко месеца вече е оборудван с два професионални грамофона и миксер. Стреми се да отделя по няколко часа на ден, за да тренира миксинг, скречинг и бийтджънглинг.

bottom of page